3 dags malekursus på Kiersgård

Forår kursus i fordybelse og eksperimenterende maleri. 

2 pladser ledig 

Fra kaos til dit eget udtryk. 

Kunne du tænke dig at blive introduceret til nye maleteknikker og få lov til at fordybe dig i billedkunstens univers og som en ekstra bonus, en natur oplevelse ud over det sædvanlige i det Sønderjyske? 

Kurset henvender sig til dig, der har lyst til at udfordre dig selv og blive udfordret – uanset hvor meget maleerfaring du har og har lyst til at fordybe sig..

Kurset vil i høj grad være eksperimenterende med teknikker indenfor serigrafi, collage og maleri. Der vil blive lagt stor vægt på at finde sit indre JEG.

Vi vil gennemgå forskellige maleriers opbygning og komme ind på hvilke overvejelser, man gør sig i processen fra start til slut. Der vil være god tid til individuel vejledning


Kursus start torsdag d. 3. maj kl 10 til lørdag d. 5. maj kl. 15 

Kurserne foregår på: Kulturcentret Kiers Gaard, Søndergade 12, 6280 Højer. 
Pris kr. 3450,- enkeltværelse + kr.450,- det er inkl. kost og logi samt materiale til at eksperimentere med og en goodiebag. 
Hvad for du med hjem:
 
Et ”skub” i arbejdet med dit billedsprog 
Ny ideer og teknikker 

Nye in-put

Værktøjer til at komme videre når du er gået i stå

 

Med venlig hilsen 
Hella og Annemette 
www.ahn-univers.dk

Spørgsmål så kontakt: Annemette Hoier Nielsen mob. 29911444/ ahn-univers@hotmail.com eller Hella Carstens 25667561/ hella.carstens@live.dk

Tilmelding er bindende når depositum på 1000 kr. er indbetalt på 
Reg 3409 konto 3409566189  eller mobilpay 48102 ( husk navn på overførsel) 
og restbeløbet indbetales senest 1-4 2018.

Ved afbud refunderes depositum ikke indtil 21 dage før kursus start, derefter refunderes kursusbeløbet ikke ved fuld betaling.